“Галочка” вартістю в тисячу доларів: Twitter запустив послугу для організацій та бізнеса

Twitter впровадив нову систему перевірки акаунтів, що дає можливість організаціям отримати відповідну "галочку" за плату у розмірі 1000 доларів на місяць.
Про це повідомляє Центр допомоги Twitter.

Ми створюємо найнадійніше місце в Інтернеті для організацій, де вони можуть підтвердити свою приналежність до Twitter і знайти своїх підписників, – про це повідомили представники компанії.

Також, організації мають можливість додавати до свого акаунту будь-яку фізичну або юридичну особу, яка пов'язана з ними.
Якщо акаунт підтверджено як афілійований, то він отримує символ підтвердження у вигляді відповідної кольорової "галочки", а також значок афілійованої особи – невелике зображення профілю їхньої материнської компанії, що відображається поруч із "галочкою".
Якщо користувач натисне на цей значок, він буде безпосередньо перенаправлений на профіль афілійованої організації.

Золоті та сірі "галочки", квадратні аватарки та спеціальні значки приналежності підтверджують і розрізняють ваш основний акаунт, акаунти речників і дочірніх компаній, а також акаунти ваших організацій. Ми будемо продовжувати вдосконалювати наш сервіс і можемо час від часу змінювати наші функції, – повідомили в Twitter.

Twitter Verified Organization – це портал, який дозволяє організаціям додавати та видаляти афілійовані акаунти. Крім того, він надає можливість негайної верифікації будь-якій особі в їх мережі, яка приймає запрошення стати афілійованою.
Розробники стверджують, що ця можливість може бути корисною для нових співробітників, нещодавно запущених кінофраншиз, або команд професійних спортивних груп, де відбулися нещодавні зміни в складі.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment